Μπέος: «Πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας όταν η αλλαγή του VAR έγινε χωρίς να ενημερωθούμε;»

Newsroom
Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου

bet365

Μετά τον Βόλο και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σχετικά με την αλλαγή του VAR στον αποψινό αγώνα με τον Πανσερραϊκό και την επιλογή του διαιτητή Μανούχου.

Ο Βόλος σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως υπήρξε αλλαγή του VARίστα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση προς τη θεσσαλική ομάδα.

Την αντικατάσταση του VARίστα σχολίασε και ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς τον Σταύρο Μάνταλο για την τοποθέτηση του Μανούχου και προσθέτοντας πως «για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη».

Ο Αχιλλέας Μπέος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα