Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Νίνης σκόραρε με φαουλάρα, βρήκε δίχτυα μετά από 868 ημέρες και ξέσπασε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Νινης

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με εξαιρετική απευθείας εκτέλεσε φάουλ και βρήκε δίχτυα έπειτα από 2 χρόνια και 4,5 μήνες!

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κηφισιάς πανηγύρισε ο Σωτήρης Νίνης. Στο 26' ο Πάνος Πρίτσας κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Αθανασίου για το 1-0.

Ο πολύπειρος χαφ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς ήταν το πρώτο του μετά από περίπου 2 χρόνια και 4,5 μήνες ή πιο συγκεκριμένα 868 ημέρες. Ο Νίνης είχε βρει δίχτυα τελευταία φορά στις 11 Δεκεμβρίου του 2021 στο 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Βόλου ως παίκτης των Θεσσαλών.

Ο Νίνης την τρέχουσα σεζόν μετράει οκτώ εμφανίσεις με τη φανέλα της Κηφισιάς και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά μετά το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και πάλι κόντρα στους Ηπειρώτες, στους «Ζωσιμάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα