Ρίτσαρντς για Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που είμαι υγιής μπορεί να ζητήσει όσο περισσότερα γίνεται από εμένα»

Ρίτσαρντς για Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που είμαι υγιής μπορεί να ζητήσει όσο περισσότερα γίνεται από εμένα»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και για τον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και τον Μεντιλίμπαρ.

Ο Ορτέγα δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία και ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος μπακ μίλησε για το παιχνίδι, τη συνέχεια της σεζόν αλλά και τα όσα συζητάει με τον Μεντιλίμπαρ.

Για το πόσο εύκολο είναι το μυαλό να βρίσκεται στο ματς με την Λαμία:

«Ξέρουμε πως έρχονται μεγάλα παιχνίδια αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθούμε λοιπόν να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτός είναι ο πιο καλός τρόπος να μένουμε συγκεντρωμένοι παρόλο που έρχονται μεγάλα και συναρπαστικά παιχνίδια».

Για το τι ζητάει από αυτόν ο Μεντιλίμπαρ:

«Θέλει να δίνουμε το 100%. Να δίνω πολύ ενέργεια στην αριστερή πλευρά, προσπαθώ να το κάνω στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαι δυνατός στην άμυνα και να ανοίγω την επίθεση και γενικά να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Τώρα που είμαι υγιής ο προπονητής μπορεί να ζητήσει όσο περισσότερα γίνεται από εμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα