Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα: Τα highlights του αγώνα (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει με το διπλό (2-3) από την έδρα της Κηφισιάς και την πήρε μαζί του στη Superleague 2.

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για το γόητρο παρότι είχε υποβιβαστεί μαθηματικά και κατάφερε να φύγει με μία σπουδαία νίκη από την έδρα της Κηφισιάς (2-3), ρίχνοντας την στη δεύτερη κατηγορία.

Στο 26' ο Νίνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και νίκησε τον Αθανασίου κάνοντας το 1-0 για την Κηφισιά αλλά ο ΠΑΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσια δέκα λεπτά μετά, όταν ο Ροσέρο συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κόντε και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1 στο 36'.

Στο 53' ο Τετέι άγγιξε το 2-1 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ξανά δοκάρι, αυτή τη φορά στο 70' με κοντινό σουτ που δεν μπήκε στα δίχτυα του Αθανασίου.

Εν τέλει το γκολ το βρήκε ο ΠΑΣ ολοκληρώνοντας την ανατροπή, κάνοντας το 1-2 με πλασέ του Μπεγκάλα από κοντά μετά το τακουνάκι-ασίστ του Τζίνο. Ο Οζέγκοβιτς είχε την απάντηση καθώς μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε στο 80', κάνοντας το 2-2.

Παρά την πίεση της Κηφισιάς, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα καθώς ο Ροσέρο με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ, νίκησε τον Νικοπολίδη στο 90+3' χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα