Παμλίδης στο Gazzetta: «Είναι χρέος μας να είμαστε αντάξιοι της φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα»

Βασίλης Μπαλατσός
Παμλίδης

bet365

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε στο Gazzetta μετά το «διπλό» επί της Κηφισιάς και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα έπρεπε να ήταν αντάξια της φανέλας της ακόμα και σε ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχωρεί από τη Stoiximan Superleague με το κεφάλι ψηλά. Οι Ηπειρώτες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση με την Κηφισιά στην Καισαριανή, όμως μόνο... αδιάφοροι δεν ήταν. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων «καιγόταν» για νίκη, ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, όμως ο «ψυχωμένος» ΠΑΣ... χτύπησε το παιχνίδι, πήρε την πρώτη του νίκη στα Play Out της Stoiximan Superleague και μαζί «τράβηξε» τους γηπεδούχους στη Superleague 2.

O επιθετικός των Ηπειρωτών, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε στο Gazzetta μετά το «διπλό» στην Καισαριανή και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα έπρεπε να ήταν αντάξια της φανέλας της ακόμα και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, ενώ επισήμανε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει χρέος να πρωταγωνιστήσει στη Superleague 2 και να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει ολόκληρη την Ήπειρο, οφείλει να επιστρέψει»

O ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στην Καισαριανή χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, όμως έπαιξε για την ιστορία του και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Πως βρήκατε κίνητρο για να «χτυπήσετε» αυτό το ματς;

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία και ήρθαμε στην Καισαριανή για να κάνουμε μια νίκη στα Play Out, επειδή μέχρι στιγμής δεν τα είχαμε καταφέρει. Πρεσβεύουμε μια πόλη και ολόκληρη την Ήπειρο. Είναι χρέος μας να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε».

Η Κηφισιά «καιγόταν» για τη νίκη, όμως ο υποβιβασμένος ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που επικράτησε. Που κρίθηκε αυτό το παιχνίδι;

«Είναι διαφορετική η μία κατάσταση με την άλλη. Η Κηφισιά επί της ουσίας έπαιζε τελικό. Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν είχαμε στόχο, οπότε ήμασταν πιο ελεύθεροι. Θεωρώ πως σε κάποιες αντεπιθέσεις ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Εμείς καταφέραμε και σκοράραμε σε μια - δυο αντεπιθέσεις και πήραμε το αποτέλεσμα».

Τι πιστεύεις πως έφταιξε και ο ΠΑΣ δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στη Stoiximan Superleague;

«Για να υποβιβαστεί μια ομάδα φταίνε πάρα πολλά πράγματα. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση. Δυστυχώς όταν μια κατάσταση είναι δύσκολη και δεν έχεις και τον παράγοντα τύχη υπέρ σου γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Το ένα φέρνει το άλλο και δυστυχώς κάπως έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Ποιο είναι το μήνυμα σου για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Γιάννινα και για τον κόσμο της ομάδας;

«Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική ομάδα που πρεσβεύει όλη την Ήπειρο. Είναι χρέος της να πρωταγωνιστήσει στη Superleague 2 και να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία ξανά. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα και το έχει δείξει με πράξεις και όχι με λόγια. Και την επόμενη δύσκολη χρονιά θα είναι στο πλευρό της».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα