Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και όλες οι μάχες των Play Off της Stoiximan Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Το πλάνο των 100 χρόνων. Ο Profesor έχει έτοιμο (και) το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Το μεγάλο κέρδος της παρουσίας του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό και για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Με το μυαλό στο Μπέρμιγχαμ. Εκτός αποστολής Κάρμο, Ορτέγκα, Γιόβετιτς και Ιμπόρα.

Live Sport: Τίτλος για έναν. Με φόρα η ΑΕΚ για το διπλό στην Τούμπα και φιέστα πρωταθλήματος, τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να μπει γερά στο κόλπο. Τελευταία ελπίδα. Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Άρη.

Sport Day: Τον θέλουν πίσω! Έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Πόρτο για την παραμονή του Κάρμο στον Ολυμπιακό. Δεν αλλάζει στάση ο Κονσεϊσάο. Χαρές και πανηγύρια. Με κατάμεστο γήπεδο και μαντινάδα από τον συγκινημένο Πετράκη ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Ατρόμητο (1-0) και γλέντησε για την παραμονή.

Live Sport: Γράφει παντού ιστορία ο Θρύλος. Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 39-32 στην Ηλιούπλη και προκρίθηκε στους τελικούς του European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Μεγάλες στιγμές σε όλα τα σπορ. Νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για Ροντινέι, ρεπορτάζ από Βραζιλία. Άλλα και καμπάνια των οπαδών της Φλαμένγκο για επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Ώρα των Σπορ: Όλη σας την ψυχή απόψε για την κούπα! Είστε οι καλύτεροι, κάντε το ξανά. Μόνο για τη νίκη απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για να αγκαλιάσει και το φετινό πρωτάθλημα. Εκεί που λύθηκε για να το πάρει πέρυσι, εκεί για να το δέσει απόψε.

Metrosport: Stay alive. Αγώνας δίχως αύριο που ή θα κρατήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο ή θα εκτροχιάσει τον ΠΑΟΚ. Ψάχνει τη δεύτερη νίκη στην Τούμπα σε ντέρμπι. Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Πάμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα