Κ19 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Στο +3 στην κορυφή με... ευρωπαϊκό αέρα

Newsroom
Κ19 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0

bet365

Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε με 3-0 της αντίστοιχης της ΑΕΚ και βρίσκεται πλέον στο +3 στην κορυφή και με αγώνα λιγότερο.

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπι της Κ19 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τους Νέους των Πειραιωτών να επικρατούν με 3-0 των κιτρινόμαυρων λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας.

Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά τριών βαθμών στην κορυφή από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας και ματς λιγότερο.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 24' λόγω αποβολής του Μαρίνη, με τους ερυθρόλευκους να ανοίγουν το σκορ στο 35' με τον Μπάκουλα και να φτάνουν στο 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Χαραλαμπόγλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ξανά ο Χαραλαμπόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68'.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα