Ολυμπιακός μεταγραφές: Φήμες στην Τουρκία για ενδιαφέρον και πρότασή του για Λιβάκοβιτς

Newsroom
«Ο Ολυμπιακός θα κάνει σύντομα πρόταση στον Λιβάκοβιτς»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτηση του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς καταθέτοντας πρόταση στην Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία κυκλοφορεί η φημολογία πως ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε θα καταθέσει σύντομα πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη τουρκική ομάδα, η οποία πλήρωσε περίπου 6,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αντιμετώπισε τους «ερυθρολεύκους» στα δύο παιχνίδια που έδωσαν στα προημιτελικά του Conference League κόντρα στο τουρκικό κλαμπ και επιβεβαίωσε τα όσα εξαιρετικά γνώριζαν ήδη για κείνον απ' όσα είχε κάνει με την Κροατία στο Μουντιάλ.

Ο Λιβάκοβιτς έχει πραγματοποιήσει φέτος 43 συμμετοχές με την Φενέρμπαχτσε κρατώντας 17 φορές ανέπαφη την εστία του κι έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να μείνει μέσα στην τρελά αυτή κούρσα του τουρκικού πρωταθλήματος, όπου εκείνη με την Γαλατάσαραϊ σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Κροάτης ξεκίνησε να κάνει σκέψεις φυγής μετά από τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα