Καραπαπάς για το περιστατικό του Αλμέιδα: «Ο ίδιος παρατηρητής που με τιμώρησε δεν κατέγραψε τα όσα έγιναν στην Τούμπα»

Newsroom
Ο Φρόιντφελντ έστησε τους διαιτητές στην τηλεδιάσκεψη: «Παίρνει 15.000, το... φάντασμα», είπε ο Καραπαπάς

bet365

Με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και την ένταση που προκλήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης βγήκε από τα ρούχα του και μάλιστα πιάστηκε στα χέρια με έναν άνδρα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media τόνισε ότι ο ίδιος παρατηρητής που τον τιμώρησε με τρεις μήνες, δεν κατέγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό με τον Αλμέιδα.

«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είπα στα αποδυτήρια «την σούπερ λίγκα μας μέσα» χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής της Super League κ. Γύλλος έγραψε στην έκθεσή του γι΄ αυτό και ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ με 3 μήνες τιμωρία!

Πριν λίγες μέρες, στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή τον Γύλλο (τον ίδιο άνθρωπο) αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο.

Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο! Από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο παρατηρητής ΓΥΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα