Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το σύνθημα του Μεντιλίμπαρ, οι σκέψεις του Αλαφούζου για Τερίμ, ο χαμός με τον Αλμέιδα, το τσαγανό... τίτλου του ΠΑΟΚ και ο Άρης που έδειξε πως δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό.

Το σάλο που έχει γίνει με Αλμέιδα

Sport Day: Τερίμ γιοκ! «Αν δεν με θέλουν, θα βρω μια λύση» δήλωσε ο Τζούρισιτς, εκφράζοντας τον ψυχισμό των ποδοσφαιριστών που έχουν παροπλιστεί απ' τον 70χρονο τεχνικό. Όχι στο κουκούλωμα! Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους ότι ούτε ο παρατηρητής, ούτε ο διαιτητής, ούτε ο Τέταρτος κατέγραψαν την βιαιοπραγία του Αλμέιδα.

Live Sport: Το αξιέξοδο του Αλαφούζου! Εκείνος που ευθύνεται και για το φετινό ναυάγιο του ΠΑΟ, ενώ είχε αποφασίσει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Τερίμ, τώρα είναι έτοιμος να αναθεωρήσει. Με Παπανικολάου στο ΣΕΦ για το 2-1. Επεμβάνει ο Π. Εισαγγελέας.

Φως των Σπορ: «Μπορούμε και τα δύο» σύνθημα πίστης από τον Μεντιλίμπαρ. Πάθος! Κόσμος και Παπανικολάου... σπρώχνουν απόψε τον Ολυμπιακό 2-1.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κομάντο! Πεινασμένοι όλοι στον Ολυμπιακό για το 2-1! Τεράστιο σκάνδαλο με Αλμέιδα.

Ο προβληματισμός του Αλαφούζου με Τερίμ

Ώρα των Σπορ: Μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Και το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με τον κορυφαίο προπονητή και θα πανηγυρήσει πιο τρελά και από το περσινό. Τους έχει γίνει εφιάλτης ο Αλμέιδα.

Metrosport: Τσαγανό για κούπα! Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβγαλαν εγωισμό και έστειλαν το μήνυμα ότι θα αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για τον τίτλο. Δεν φοβάται κανέναν...Ο Άρης απέδειξε ότι δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα