Βόλος: «Στήριξη σε Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, για καλύτερες μέρες χωρίς Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»

Newsroom
Γκαγκάτσης

bet365

Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Βόλος μαζί με την ΕΠΣ Θεσσαλίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, αφήνοντας αιχμές για «Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναμένεται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ κι η ΠΑΕ Βόλος μαζί με την ΕΠΣ Θεσσαλίας δηλώνουν ανοιχτά την στήριξή τους στον αντιπρόεδρο και CEO του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Βόλου τονίζει πως με εκείνον «το ποδόσφαιρό μας θα γνωρίσει μέρες χωρίς Μάνταλους και κάθε είδους νταλαβεριτζήδες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος αλλά και η ΕΠΣ Θεσσαλίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, ελπίζοντας ότι με αυτόν στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, το ποδόσφαιρο μας θα γνωρίσει καλύτερες ημέρες, μακριά από Μάνταλους και κάθε είδους νταλαβεριτζήδες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα