Άρης: Απαλλάχθηκε ο Καρυπίδης για το ματς με τον Ολυμπιακό

Άρης: Απαλλάχθηκε ο Καρυπίδης για το ματς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Αθώος κρίθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης από τον αθλητικό δικαστή μετά την κλήση του για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο Θόδωρος Καρυπίδης απαλλάχθηκε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κρίθηκε αθώος με απόφαση του αθλητικού δικαστή. Η ΠΑΕ Άρης από την άλλη τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της Super League:

ΠΡΟΣ 1) ΠΑΕ ΑΡΗΣ

2) θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (Εκπρόσωπος ομάδας)

Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την 2η αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Δέχεται κατά τα λοιπά ότι η πρώτη εγκαλούμενη τέλεσε την 1η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). (αγώνας της 24-4-2024 με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα