Άρης: Ο Φραν Βέλεθ ετοιμάζεται για… Λαμία

Άρης: Ο Φραν Βέλεθ ετοιμάζεται για… Λαμία

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί την εκκρεμότητα αλλά και… αναγκαιότητα για τον Άκη Μάντζιο στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος και της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα (15/5) με τη Λαμία.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι εκκρεμότητα γιατί είναι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο πλάνο του προπονητή και δεν παίρνουν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι ο Φραν Βέλεθ ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση με συνέπεια να περιοριστεί στα μόλις 29 λεπτά συμμετοχής στα Playoff της Stoiximan Superleague. Η διακοπή του Πρωταθλήματος σαφέστατα θα λειτουργήσει υπέρ του ούτως ώστε να μπει στις προπονήσεις από τις αρχές της εβδομάδας και να προετοιμαστεί για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Εδώ βρίσκεται η «αναγκαιότητα» καθώς ο Άκης Μάντζιος θέλει τη διαθεσιμότητα του Ισπανού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και προς αυτήν την κατεύθυνση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν και ολοκληρώνουν τον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι ο Βέλεθ θα έχει φανέλα βασικού στον αγώνα με τη Λαμία καθώς επίσης και ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα