ΑΕΚ: «Ασυναρτησίες, καμία μήνυση σε βάρος του Αλμέιδα»

ΑΕΚ: «Ασυναρτησίες, καμία μήνυση σε βάρος του Αλμέιδα»

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Κατηγορηματική η ΑΕΚ για τα όσα ακούγονται σχετικά με μήνυση εις βάρος του Ματίας Αλμέιδα μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, κάνοντας λόγο για «ασυναρτησίες».

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται διάφορα σχετικά με δικογραφία εις βάρος του Ματίας Αλμέιδα και σε μήνυση που φέρεται να έχει κατατεθεί εναντίον του έπειτα από την ένταση που έλαβε χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από την ΑΕΚ υπήρξε κατηγορηματική αντίδραση τονίζοντας πως όλα όσα λέγονται περί μηνύσεων είναι «ασυναρτησίες» και δεν ευσταθούν με την πραγματικότητα.

«Πρόκειται για ανακρίβειες και ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα, προφορική ή κανονική. Ουδέποτε υπήρξε, ούτε υπάρχει», τόνιζαν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Στην ΑΕΚ βράζουν από όσα ακούγονται και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως ο «Πελάδο» δεν έδωσε ούτε κατάθεση στο τμήμα της Αθλητικής Βίας, όπως επίσης ειπώθηκε.

«Ο Αλμέιδα δεν έδωσε ποτέ καμία κατάθεση στην Αθλητική Βία. Ουδέποτε. Με βάση και τη σοβαρότητα του θέματος που αγγίζει προσωπικά τον προπονητή μας, απορούμε πως υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα. Είναι ντροπή», τόνιζαν σε υψηλούς τόνους και επαναλάμβαναν: «Δεν υπάρχει καμία δικογραφία υπό δημιουργία και καμία μήνυση κατά του Αλμέιδα».

Θυμίζουμε πως το μόνο που έχει υπάρξει είναι η κλήση του Αλμέιδα σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ που θα λάβει χώρα την προσεχή Τετάρτη (8/5).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα