Το Πάσχα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εντός και εκτός συνόρων (pics)

Το Πάσχα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εντός και εκτός συνόρων (pics)

Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς μαζί στην Ανάσταση

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό τους και πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άλλοι μένοντας στη Θεσσαλονίκη και άλλοι φεύγοντας εκτός πόλης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέφουν στο γήπεδο τη Δευτέρα του Πάσχα, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να δίνει την ευκαιρία για ξεκούραση και αποδράσεις, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με διαδοχικά παιχνίδια υψηλής έντασης σε Ελλάδα και Ευρώπη, αισίως έφτασαν τα 55 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τη διακοπή να δίνει τη δυνατότητα στο γκρουπ να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Οι δυο αρχηγοί της ομάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πέρασαν την Ανάσταση του Κυρίου μαζί με τις γυναίκες τους, Βάσω και Ελισάβετ, την ίδια ώρα που κάποιοι επέλεξαν να φύγουν στο εξωτερικό.

Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς - Πάσχα

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ταξίδεψε στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι μαζί με την σύντροφο του και μοιράστηκε μερικές στιγμές στα social media.

Ντομινίκ Κοτάρσκι - Πάσχα

Τα ελληνικά νησιά επέλεξαν ο Στέφανος Τζίμας και ο Ράφα Σοάρες. Ο πρώτος μαζί με την οικογένεια του βρέθηκε στις Σπέτσες και ο δεύτερος στην Σαντορίνη.

Στέφανος Τζίμας - Πάσχα

Ράφα Σοάρες - Πάσχα

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα