Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μαξίμοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μαξίμοβιτς

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει του καλοκαιριού έκλεισε ο Παναθηναϊκός καθώς έκανε δικό του τον 31χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει από τον περασμένο Γενάρη με ελεύθερη μεταγραφή τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, ωστόσο προχώρησε και σε δεύτερο απόκτημα ενόψει του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα έκανε δικό του τον 31χρονο διεθνή με την Ελλάδα, δεξιό οπισθοφύλακα, Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και ήρθε σε συμφωνία με το «τριφύλλι» για να αφήσει την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, πιθανότατα με τριετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος μετράει 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ενώ στη φετινή σεζόν μετράει μέχρι στιγμής 13 συμμετοχές στην Premier League με απολογισμό μία ασίστ, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει υποβιβαστεί μαθηματικά στη Championship.

Το Who is who του Τζορτζ Μπάλντοκ

Αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μίλτον Κέινς Ντονς, όπου ανδρώθηκε κιόλας ενώ έπαιξε ως δανεικός σε διάφορα κλαμπ, μεταξύ αυτών και στην ισλανδική iBV όπου είχε 18 συμμετοχές με ένα γκολ στο ενεργητικό του. Με τη Ντονς έπαιξε σε 125 παιχνίδια συνολικά με απολογισμό δύο γκολ και οκτώ ασίστ μέχρι το 2017.

Τότε ήταν που η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον έκανε δικό της αντί 740 χιλιάδων ευρώ. Έκτοτε, ανήκε εκεί τα τελευταία επτά χρόνια, όπου βοήθησε τόσο στις ανόδους του κλαμπ όσο και στην παρουσία της στην Premier League, έχοντας συνολικά 219 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 16 ασίστ με τη φανέλα των «λεπίδων».

Από τον Ιούνιο του 2022 φοράει το εθνόσημο της χώρας μας, έχοντας εξελιχθεί στον βασικό δεξιό μπακ της Εθνικής Ελλάδας και αυτή τη στιγμή έχει 12 συμμετοχές στο παλμαρέ του.

Επισημαίνεται ότι στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα που πιθανότατα θα ανανεωθεί, ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα