Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην λίστα του Μεντιλίμπαρ ο Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ λένε οι Ισπανοί (vid)

«Ο Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού» (vid)

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στην λίστα του τον Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Η γνωστή ισπανικά ιστοσελίδα «AS» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει πως ο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του καλοκαιριού.

Ο 33χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος μένει ελεύθερος από την βασκική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεώσει μαζί της, αφού φέτος είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, μόλις 17 κατά τις οποίες έπαιξε συνολικά 617 λεπτά και δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κάπως έτσι ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αυτή προκειμένου να τον πάρει στην ομάδα του. Ο ίδιος θεωρεί πως ο Γκαρθία έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο τους συνεργάστηκαν για τρία χρόνια και στην Εϊμπάρ (2015-2018).

Μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου έχει αναφέρει για τον Ντάνι Γκαρθία:

«Ο Ντάνι είναι ένα κόνσεπτ από μόνος του, αλλά αυτός ήξερε πως να το αλλάξει αυτό, μεταμορφώθηκε σ' έναν άλλον παίκτη και θεωρώ πως βελτιώθηκε. Δεν είναι από τους παίκτες που σου τραβούν την προσοχή όταν παρακολουθείς έναν αγώνα, όμως είναι από κείνους που τους βλέπεις συνέχεια και σπάνια λες κάτι κακό γι' αυτούς... Ο Ντάνι είχε μπλοκαριστεί λίγο με το να μην κινείται πολύ μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Ωστόσο, του είπα ''όχι'', πως έπρεπε να αφήσει κάποιον άλλον μέσο να πάρει την θέση αυτή».

Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Χετάφε, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αλικάντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα