Ολυμπιακός: «Μόνο τα εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια θα γίνονται δεκτά»

Ολυμπιακός: «Μόνο τα εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια θα γίνονται δεκτά»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Μόνο τα εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια θα γίνονται δεκτά»

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως στο γήπεδο θα γίνονται δεκτοί αποκλειστικά οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο του αναφορικά με τον αγώνα με την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05-22:00) για τα ημιτελικά του Conference League πως στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνονται αποκλειστικά δεκτοί μόνο εκείνοι που αγόρασαν τα εισιτήριά τους από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα