ΠΑΟΚ: Με «λευκό» απουσιολόγιο πάει στον «τελικό» της 12ης Μαΐου

ΠΑΟΚ: Με «λευκό» απουσιολόγιο πάει στον «τελικό» της 12ης Μαΐου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Η ίωση που «έπληξε» τον ΠΑΟΚ σ’ ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν ανήκει στο παρελθόν, με τους «ασπρόμαυρους» να προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα για τον «τελικό» της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε απρόσκοπτα και χωρίς σημαντικά προβλήματα την προετοιμασία του για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενηθεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (12/5 – 20:00) στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φινάλε της σεζόν βλέπει να μην υπάρχουν προβλήματα απουσιών που θα τον πονοκεφάλιαζαν και με εξαίρεση τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Την Τρίτη (7/5) το πρόγραμμα περιελάβανε πολύ τακτική, με τον Ρουμάνο τεχνικό και τους παίκτες του «Δικεφάλου» να δουλεύουν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τη δημιουργία μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια μεταξύ δύο ομάδων, με συγκεκριμένες οδηγίες και κανόνες.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα