ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στη μέση ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

bet365

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε θεραπεία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η κατάστασή του Βούλγαρου επιθετικού του ΠΑΟΚ θα αξιολογείται καθημερινά, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τρεις ημέρες πριν από το κρίσιμο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το πρόβλημα με την συμμετοχή του Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το μοναδικό που πονοκεφαλιάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο μεταξύ η κακοκαιρία που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας, με την προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

Η επόμενη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα