Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Ολυμπιακός που έφτασε στον τελικό του Conference League, το «τρίτο» ημίχρονο από την μεγάλη αυτή βραδιά και η συσπείρωση σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Οι «διθύραμβοι» για την μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Sport Day: Κόκκινσε ολόκληρη η Ελλάδα! Ο θρύλος της Ευρώπης ταπείνωσε ξανά την Άστον Βίλα και με συνολικό σκορ 6-2 έκλεισε πανηγυρικά θέση στον τελικό του Conference League κόντραστην Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena».

Live Sport: Στρώστε στον θρύλο κόκκινο χαλί για την... απονομή! 29 Μαΐου στην «OPAP Arena» ο Μέγας Ολυμπιακός θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα σηκώσει στο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Φως των Σπορ: Σήκωσέ το! Κούπα στην Αγιά-Σοφιά! Στο πάνθεον του θρύλου! Μεγαλειώδης και ιστορική πρόκριση! Θρύλος και Ελ Κααμπί καθάρισαν την Άστον Βίλα και στο Φάληρο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τι ζούμε Θεέ μου! 2-0 και όλα έτοιμα για την κούπα! Ο νέος βασιλιάς της Ευρώπης θα είναι Πειραιώτης.

Συσπείρωση σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ώρα των Σπορ: Συσπείρωση και έμπενυση! Ο Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με προπόνηση, γεύμα στο εστιατόριο και ταξίδι στην ιστορία με την πρώτη επίσκεψη όλης της ομάδας στο Μουσείο του συλλόγου.

Metrosport: Συσπείρωση! Μια γροθιά παίκτες και Λουτσέσκου δείπνησαν με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής. Θέλει να τους δει διψασμένους. Το timing της ομιλίας του Μάντζιου και οι απαιτήσεις του από τους παίκτες του Άρη ενόψει του τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα