Παναθηναϊκός: Μπήκαν Μπερνάρντ και Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Μπερνάρντ και Μλαντένοβιτς

Μπήκαν Μπερνάρντ και Μλαντένοβιτς

bet365

Με δύο θετικές ειδήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού οι Μπερνάρντ και Μλαντένοβιτς προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Μπερνάρντ και Μλαντένοβιτς επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που είχε διαφανεί ήδη από χθες όταν και ανέβασαν ρυθμό.

Ο Τούρκος τεχνικός τώρα περιμένει μόνο τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε μεν ατομικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (15/05-20:00) για την 9η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση,συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Το δικός τους πρόγραμμα έκαναν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα