ΟΦΗ: Τελευταία αποστολή του Γιαννούλη κόντρα στον Παναιτωλικό

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης βρίσκεται για τελευταία φορά στην καριέρα σε αποστολή για το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ιδιαίτερο είναι το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό για τον ΟΦΗ καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος αποφάσισε να... κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Δέλλας μάλιστα, ανέφερε στα media ότι θα πρέπει να δώσουν το παρών όλος ο κόσμος του ΟΦΗ προκειμένου να χεικροτήσουν τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Αμπάντα όσο και τον Μεγιάδο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό όπως εκτός έμειναν και οι Μπρεσάν, Σωτηρίου και Αδαμάκης

Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα