ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντεσπόντοφ στον «τελικό» με Ολυμπιακό

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

bet365

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το ντέρμπι της Κυριακής (12/5) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ενοχλήσεις στη μέση κράτησαν τον Κίριλ Ντεσπόντοφ εκτός της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, δύο 24ωρα πριν από το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play off κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία και μοιάζει απίθανο να δώσει το παρόν στην τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων», που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό δυνατή βροχή και περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα