ΟΦΗ: Το standing ovation στον Γιαννούλη και τα δάκρυά του (vid)

ΟΦΗ: Το standing ovation στον Γιαννούλη και τα δάκρυά του (vid)

Newsroom
OFH

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης αντικαταστάθηκε στο 56' του ΟΦΗ-Παναιτωλικός, το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, εκείνος δάκρυσε και βγήκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του.

Ηταν η τελευταία του παράσταση και ο Κώστας Γιαννούλης «κρέμασε» απόψε (11/5) τα παπούτσια του, εν μέσω αποθέωσης από όλου του οργανισμού του ΟΦΗ. Ο 37χρονος αμυντικός έπαιξε για τελευταία φορά κόντρα στον Παναιτωλικό και στο 56' της αναμέτρησης σηκώθηκε το νούμερό του ώστε να αντικατασταθεί.

Αμέσως όλο το «Γεντί Κουλέ» σηκώθηκε στο... πόδι και η εξέδρα άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Εκείνος δάκρυσε, ενώ οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν και την ίδια στιγμή τόσο ο Γιάννης Πετράκης, κόουτς των «κυανοκίτρινων«, που έσπευσε στο πλευρό του για να συγχαρεί αλλά και άλλοι εκ μέρους των φιλοξενουμένων έπραξαν κάτι αντίστοιχο,

Μάλιστα ο Γιαννούλης βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αγκάλιασε έναν-έναν όλους όσους βρίσκονταν στον πάγκο των Κρητικών. Εκεί τον περίμενε και ο Ηλίας Πουρσανίδης, εκ των αντιπροέδρων του club, που του έδωσε μία μεγάλη φανέλα της ομάδας με το Νο 115, όσες και οι συμμετοχές του με τον σύλλογο.

«Δεν υπάρχουν λέξεις, μόνο χαρά, ευγνωμοσύνη για ότι κατάφερα στην ζωή μου. Ήταν ένα όνειρο από παιδί, ήθελα να παίξω μπάλα και τα κατάφερα. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένεια μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου, είναι τιμή μου που φόρεσα την φανέλα και το περιβραχιόνιο του και είμαι ευγνώμων», ανέφερε μετά την αλλαγή του ο Κώστας Γιαννούλης.

«Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ,

Ας σηκωθούμε όλοι όρθιοι για να δώσουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα στον αρχηγό μας.

Σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης βάζει τέλος σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με 417 αγώνες, ενώ φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συνολικά 115 φορές τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας!

Κώστα σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ. Στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές! Η Κρήτη και ο ΟΦΗ θα είναι πάντα η οικογένειά σου!», ήταν το μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του «Γεντί Κουλέ».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα