ΟΦΗ: Επίσημο το τέλος με τον Σλάβοβ

ΟΦΗ: Επίσημο το τέλος με τον Σλάβοβ

Newsroom
ΟΦΗ: Επίσημο το τέλος με τον Σλάβοβ

bet365

Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί από τον ΟΦΗ Ιβάν Σλάβοβ.

Το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Σλάβοβ που είχε αναλάβει το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Βούλγαρος που βρισκόταν στο Ηράκλειο από τα τέλη του 2022 αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του τμήματος Scouting, Ivan Slavov, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας το Νοέμβριο του 2022.

Ivan, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Ivan Slavov τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν χαρά και τιμή για μένα η παρουσία μου στην Κρήτη και στην κορυφαία ομάδα του νησιού, η οποία λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Στο διάστημα παραμονής μου στο Ηράκλειο έκανα μόνο φίλους και δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα, γι’ αυτό και θα συνεχίσω να είμαι υποστηρικτής της"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα