ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Βασικοί Ντεσπόντοφ και Μουργκ, στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Βασικοί Ντεσπόντοφ και Μουργκ, στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας

despontov_eurokinisi

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε τους δυο από τους τρεις της μεσοεπιθετικής τριπλέτας του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ντεσπόντοφ και τον Μουργκ να επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα.

Σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του νικηφόρου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague (20:00). O Ρουμάνος τεχνικός κράτησε στον πάγκο τους Σάστρε, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και ξεκίνησε τους Ότο, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ και Μουργκ.

Οι Θεσσαλονικείς θα αρχίσουν το ματς σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα είναι στην εστία, με τους Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Παρτενέρ τους Μεϊτέ στον άξονα είναι ο Οζντόεφ. Ντεσπόντοφ και Τάισον θα είναι στα φτερά και ο Μουργκ θα έχει επιτελικό ρόλο πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει έξι ποδοσφαιριστές στο όριο των καρτών που αν πάρουν κίτρινη θα χάσουν το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/5), εκ των οποίων οι τέσσερις βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. Ο λόγος για τους Ότο, Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι - Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα - Μεϊτέ, Οζντόεφ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον - Μπράντον Τόμας

Στον πάγκο για τους Θεσσαλονικείς βρίσκονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Κωσνταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα