Μάντζιος: «Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε σε κανέναν»

Μάντζιος: «Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε σε κανέναν»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Η ολοκληρωτική αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από τις απαιτήσεις του Άκη Μάντζιου στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία και σ’ αυτό αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στο κακό πρώτο ημίχρονο τονίζοντας ότι… «άλλαξε τον σχεδιασμό που είχαμε για το παιχνίδι. Ήμασταν πραγματικά κακοί, με πολλά αβίαστα λάθη. Ο σχεδιασμός χάλασε σε ότι αφορά την επιβάρυνση κάποιων παικτών γιατί πάντα προέχει η νίκη». Εκεί ρωτήθηκε για τα όσα είπε στο ημίχρονο του αγώνα. «Είπαμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Δεν λέγονται, αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας δεν άρεσε σε κανένα και περισσότερο σε εμάς τους ίδιους. Δεν αξίζαμε να έχουμε τέτοια εικόνα, αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε. Η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη».

Εκεί ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον διαχρονικό στόχο της ομάδας. «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε σοβαρή παρουσία σε κάθε παιχνίδι», απάντησε και ρωτήθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Είναι το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και στόχος είναι η νίκη ανεξαρτήτως πού παίζεις. Το τελευταίο που μας απασχολεί ως ομάδα είναι ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα κι αν θα κριθεί ο τίτλος…».

Εκεί ρωτήθηκε για το πώς ζει ο ίδιος αυτή την αναμονή ενόψει του τελικού Κυπέλλου ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις ένα ντέρμπι το οποίο παραδοσιακά θες να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα και οι δύο θέλουν τη νίκη. Θα υπάρχει και ένταση και μεγάλος βαθμός δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Μετά από πέντε ημέρες έχουμε έναν στόχο για τον οποίο ζούμε πάρα πολλά χρόνια. Τον ζητάνε όλοι τόσα χρόνια. Θέλουμε το Κύπελλο. Δεν είναι και ότι καλύτερο πριν από τον τελικό να έχεις το ντέρμπι της πόλης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα