Κυριάκος Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών, πίστη και όχι έπαρση στον τελικό»

Κυριάκος Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών, πίστη και όχι έπαρση στον τελικό»

Newsroom
kyriakos_kyriakos_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Κυριάκος Κυριάκος ευχαρίστησε τους φίλους του ΠΑΟΚ για τη συμπαράστασή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε από όλους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα με τον Αρη που ακολουθεί.

Την τύχη του αναφορικά με τη «μάχη» του τίτλου ορίζει ο ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα για την 9η αγωνιστική των Play Off, όπου εκείνος επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού και η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Αυτόματα οι Θεσσαλονικείς πάτησαν στην κορυφή και αν την Κυριακή (19/5) κερδίσουν τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο φετινό τους ματς για τη Stoiximan Super League, θα πάρουν το πρωτάθλημα.

O Κυριάκος Κυριάκος ευχαρίστησε, μέσω των social media, τους φίλους της ομάδας για τη συμπαράστασή τους στο ντέρμπι με το «τριφύλλι» και παράλληλα ζήτησε από όλους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ενόψει εκείνου που ακολουθεί με τους «κίτρινους».

Πιο συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών, η συμβολή της ήταν καθοριστική στις νίκες που χρειάστηκαν για να εξαρτάται πια από εμάς σε έναν τελικό. Χρειάζεται όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να τον αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση αλλά όχι έπαρση και με πίστη, όχι με άγχος.
Ειλικρινά και πάλι μπράβο σε όσους ήταν εδώ όταν η ομάδα τους χρειάστηκε περισσότερο. Ένα ακόμη…».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα