Το μήνυμα της γυναίκας του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό: «Το συναίσθημα όταν αφήνεις το σπίτι σου»

Το μήνυμα της γυναίκας του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό: «Το συναίσθημα όταν αφήνεις το σπίτι σου»

οσφπ

bet365

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η γυναίκα του Ποντένσε ανέβασε ένα story όπου αναφέρεται στη συγκίνηση του Πορτογάλου εξτρέμ μετά το τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έντονο φορτισμένο συναισθηματικά, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου εκτός από τη σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), ο Ντάνιελ Ποντένσε αποχώρησε δακρυσμένος τη στιγμή της αλλαγής του.

Η γυναίκα του ανέβασε ένα story με τον ίδιο, όπου έγραψε: «το συναίσθημα όταν αφήνεις το σπίτι σου» αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Πειραιά ως δανεικός από τη Γουλβς και έχει οψιόν αγοράς κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ. Απομένει ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα (εκτός με Παναθηναϊκό) και έπειτα ο μεγάλος τελικός του Conference League στις 29 Μαϊου κόντρα στη Φιορεντίνα για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν.

έλα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα