Διαιτησία: Ο Φρόιντφελντ με τον Λίντμπεργκ αποκάλυψαν στους Σουηδούς ότι θέλουν να συνεχίσουν και του χρόνου στην ΚΕΔ

Ο Φρόιντ

bet365

Οι δύο Σουηδοί, εκ των οποίων ο ένας έχει προσληφθεί ως πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν στην Ελλάδα.

Πίτερ Φρόιντφελντ. Ένα πρόσωπο που έχει αμφισβητηθεί - και όχι άδικα - από τις ομάδες της Λίγκας μέσα από την παρουσία του στην προεδρία της ΚΕΔ - και - από τότε που προσελήφθη. Ανάμεσα στα πολλά που είπαν στην Aftonbladet ο Φρόιντφελντ απέφυγε να τοποθετηθεί για το εάν ένας ξένος διαιτητής αμείβεται καλά στην Ελλάδα (προφαφνώς σε σχέση με εκείνον) λέγοντας ότι «θα προσπεράσω αυτην ερώτηση».

Όσο για τη νέα χρονιά για τα δύο στελέχη της ΚΕΔ από τη Σουηδία ο Φρόιντφελντ σχολίασε πώς και αυτός και ο Λίντμπεργκ θέλουν την παραμονή τους στην Ελλάδα: «Και εγώ και ο Λειφ ανυπομονούμε για να συνεχίσουμε εδώ. Κοιτάμε μπροστά. Εφόσον ερωτηθούμε και μας ζητηθεί ανυπομονούμε να μείνουμε εδώ. Ήταν πιο θετικά τα πράγματα απ' ότι περιμέναμε και θα απαντήσουμε θετικά». Βέβαια το γεγονός ότι η ΕΠΟ θα αλλάξει διοίκηση μετά τις εκλογές (που λογικά θα γίνουν 18 Ιουλίου) καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή και των δύο και ενώ στελέχη της νυν διοίκηση της ΕΠΟ έχουν αρκετά παράπονα και ειδικά από τον Φρόιντφελντ.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα