Ολυμπιακός: Πήρε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Πήρε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια σύμφωνα με τους Πορτογάλους

ελλαδα

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Κοστίνια καθώς, όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, στη Γενική Συνέλευση της Ρίο Άβε έγινε γνωστό πως πουλήθηκε το 70% των δικαιωμάτων του αντί 2,5 εκατ. ευρώ

Ο Κοστίνια είναι μία περίπτωση που έχει... κλείσει από τον περασμένο Δεκέμβρη από τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Ρίο Άβε για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το «Cabine Desportiva», στη Γενική Συνέλευση του πορτογαλικού συλλόγου έγινε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής έχει πουληθεί στους «ερυθρολεύκους» και θα ενσωματωθεί στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος δεξιός ακραίος μπακ θα κοστίσει 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αποκτήσει με αυτό το ποσό το 70% των δικαιωμάτων του και θα πλαισιώσει τον Ροντινέι για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι γέννημα-θρέμμα της Ρίο Άβε και φέτος μέτρησε συνολικά πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Να θυμίσουμε πως στον πορτογαλικό σύλλογο αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, από τον περασμένο Γενάρη, ο Μάριος Βρουσάι.

Άξιο αναφοράς είναι τα διάφορα tweets που σχολιάζουν τη συγκεκριμένη κίνηση του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως ο Κοστίνια είναι μία από τις εκπλήξεις ως ακραίος μπακ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχει εξαιρετικούς αριθμούς για τη θέση του και ότι είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα