ΓεροΓιοβάισα: Ποια Premier League; Το φινάλε της Superleague ραγίζει καρδιές!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ποια Premier League; Το φινάλε της Superleague ραγίζει καρδιές!

bet365

Η μέρα της στέψης του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε και ο ΓεροΓιοβάισα σας παραθέτει τις σκέψεις του για τα ματς των Play Off της Superleague.

Το κορυφαίο και πιο... χιτσκοκικό πρωτάθλημα της Ευρώπης ολοκληρώνεται απόψε. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στην Premier League. Η Superleague είναι μία! Το πιο ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα του αιώνα φτάνει στο τέλος του και απόψε (20:00) θα σπάσουν... καρδιές σε Θεσσαλονική και Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου για να πάρει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορία του, το οποίο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία εάν κατακτηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο Άρης θα παίξει με όλες του τις δυνάμεις σε ένα ματς που οι φίλοι της ομάδα το θεωρούν πιο σημαντικό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. H επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε συνδυασμό με το Over 5.5 πληρώνει στο 1.95.

Την ίδια ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία, έχοντας το μυαλό και το... αυτί της στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ πως η Ένωση δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Το Bet Builder Over 2.5 γκολ με anytime σκόρερ Πόνσε και Πινέδα προσφέρεται στο 3.30.

Τέλος στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι τρίτης θέσης. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ... πετάει, ενώ οι Πράσινοι είναι ερωτηματικό πως θα εμφανιστούν στο πρώτο ματς μετά την απομάκρυνση του Τερίμ. Δεν θα... ανακαλύψω την Αμερική απλά θα πω πως η επιλογή anytime σκόρερ Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι στο 2.70.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα