Η απονομή του ΠΑΟΚ: Ο τίτλος του πρωταθλητή στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (vid)

Η απονομή του ΠΑΟΚ: Ο τίτλος του πρωταθλητή στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής της σεζόν 2023/24 μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη και έπειτα από μία λαμπερή απονομή, ο Βιεϊρίνια σήκωσε τον τίτλο στον ουρανό.

Μετά από ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κόψει πρώτος το... νήμα και να κατακτήσει το τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία του.

Ύστερα από το διπλό στο «Κλ. Βικελίδης», η ομάδα του Δικεφάλου πήρε τον δρόμο προς την Τούμπα όπου την περίμεναν οι οπαδοί της, που είχαν ήδη ξεκινήσει το... πάρτι.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής με πούλμαν, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και το τρόπαιο του πρωταθλητή αεροπορικός από την Αθήνα για να ξεκινήσει η απονομή. Σε πελάγη ευτυχίας άπαντες στον ΠΑΟΚ, κάθε μέλος της ομάδας που έβγαινε στο γήπεδο για να παραλάβει το μετάλλιο του, έπαιρνε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Μιχαηλίδης, μάλιστα, μπήκε με καπνογόνο και αποθεώθηκε από τον κόσμο με τον ίδιο να ζει έντονα τη στιγμή. Ο Κουλιεράκης από την πλευρά, άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και πριν ανέβει να πάρει το μετάλλιο, περιέλουσε τους πάντες με σαμπάνια.

ελλάδα

Ο Κουλιεράκης από την πλευρά, άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και πριν ανέβει να πάρει το μετάλλιο, περιέλουσε τους πάντες με σαμπάνια.

Από την άλλη, υπήρξε μία μικρή ένταση κάποια στιγμή αλλά χωρίς να πάρει έκταση και να διακόψει τη διακοπή. Στις αγκαλιές αρκετών οπαδών πνίγηκε και ο Κωνσταντέλιας που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Ο Ντεσπόντοφ από την πλευρά του, εμφανίστηκε στο γήπεδο και στα μεγάφωνα έπαιξε το τραγούδι του Τριαντάφυλλου, με το οποίο παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ. Εκ των πρωταγωνιστών ως πρόσωπο ήταν φυσικά ο μικρός Γιαννάκης που ήταν παρών στην απονομή.

Όλοι αποθεώθηκαν αλλά ο άνθρωπος που είχε τα περισσότερα decibel ήταν ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου που όλοι έπεσαν να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν και να τον χειροκροτήσουν.

Μετά την παρουσίαση όλων των προσώπων, ο κόσμος ζητούσε να σηκωθεί το τρόπαιο στον ουρανό και ο Βιεϊρίνια το έκανε πράξη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα την Τούμπα και ξεσηκώνοντας όλους τους οπαδούς. Οι παίκτες το γιόρτασαν με την ψυχή τους και στη συνέχεια σήκωσαν στον αέρα τον Λουτσέσκου, ο οποίος γιόρτασε το τρόπαιο.

ελλάδα

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα