Τέλος ο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Τέλος ο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό!

bet365

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος. Ο ρόλος του Μοντέστο.

Το κλίμα ήταν βαρύ και για τον Ουσίγιος. Ο Ολυμπιακός μετράει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη και μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προχώρησε και σε άλλες... εκκαθαρίσεις.

Η πρώτη μετά τον Χάσι ακούει στο όνομα του Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος. Αν και λίγο πολύ ψιθυριζόταν η... δυσαρέσκεια που υπήρχε προς το πρόσωπό του ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Μάριο Ουσίγιος. Του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Ταυτόχρονα γινόταν γνωστό πως την θέση του επικεφαλής του τμήματος scouting, αναλαμβάνει ο Φρανσουά Μοντέστο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ
Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ήρθε η ανακοίνωση από την Μάλαγα. Η ομάδα των Μίτσελ και Ρομπέρτο ανακοίνωση την απόκτηση του Ουσίγιος ως τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα