Restart με πρόγραμμα... βουνό για Ολυμπιακό!

Restart με πρόγραμμα... βουνό για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Restart με πρόγραμμα... βουνό για Ολυμπιακό!

bet365

Το Gazzetta.gr βάζει κάτω το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με Πανιώνιο και την μεγάλη του ανάγκη για θετικά αποτελέσματα.
Οι συνεχόμενες αρνητικές εμφανίσεις και οι γκέλες στο πρωτάθλημα προφανώς και έχουν φέρει σε μία δύσκολη θέση τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Δεν ήταν μόνο η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο για να λειτουργήσουν συσσωρευτικά και να αυξήσουν για τα καλά την πίεση και το άγχος στον Ρέντη.
Πρόγραμμα «φωτιά» περιμένει λοιπόν τους παίκτες του Λεμονή από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά και ενώ εκτός από την Μπαρτσελόνα έχουν και ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η ανάγκη για αγωνιστικό... format και restart είναι πιο μεγάλη από ποτέ αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με Πανιώνιο. Το ματς στη Νέα Σμύρνη σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας προσπάθειας για τους ερυθρόλευκους, με το τεχνικό team να επιδιώκει να παρουσιάσει ένα πιο στιβαρό και σοβαρό αμυντικά σύνολο αλλά και σαφώς πιο... φρέσκο και ουσιαστικό επιθετικά.
Γι' αυτό και το πλάνο Λεμονή και η προσπάθειά του να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες και να πάρει πράγματα από όλους. Ο τρόπος που θα γίνει το rotation και η εν γένει διαχείριση των επόμενω αγώνων έχει μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός από τις 14 Οκτωβρίου έως και τις 31 έχει έξι πολύ σημαντικά ματς, εκ των οποίων είναι δύο οι... μάχες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και δύο αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα. Δεν το λες και λίγο... Και φυσικά θα χρειαστεί όλα τα μεγάλα του... όπλα. Από τον Οτζίτζα Οφόε και τον Φορτούνη μέχρι τον Μάριν, τον Εμενίκε, τον Καρσελά αλλά και παίκτες όπως ο Ρομαό και ο Μποτία.
Πέραν του αγωνιστικού προφίλ τα... ντοπαρίσματα στον ψυχολογικό τομέα είναι συνεχή με στόχο οι παίκτες του Ολυμπιακού να μπαίνουν και σαφώς πιο αποφασισμένοι ή και... αγριεμένοι εάν θέλετε στα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα πολύ κομβικό σημείο της χρονιάς και μετά από νέα σειρά αλλαγών. Είναι σε μία χρονική περίοδο με αγωνιστικές... εξετάσεις για όλους: προπονητή και παίκτες. Εάν δεν ορθοποδήσει τώρα για τα καλά αγωνιστικά με αποτελέσματα και βελτιωμένες εμφανίσεις τα πράγματα δεδομένα θα γίνουν πιο δύσκολα.
Δείτε πιο κάτω το ερυθρόλευκο πρόγραμμα από 14 Οκτωβρίου μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου:
(14/10) Πανιώνιος-Ολυμπιακός
(18/10) Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
(22/10) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
(25/10) Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός (Κύπελλο)
(28/10) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
(31/10) Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα
(05/11) Ολυμπιακός-Πλατανιάς
(18/11) Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
(22/11) Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός
(26/11) Κέρκυρα-Ολυμπιακός
(29/11) Κισσαμικός-Ολυμπιακός (Κύπελλο)
(02/12) Ολυμπιακός-Απόλλων
(05/12) Ολυμπιακός-Γιουβέντους
(09/12) Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
(17/12) Ολυμπιακός-ΠΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα