Μάριν vs Φορτούνη στις δοκιμές στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Μάριν vs Φορτούνη στις δοκιμές στον Ρέντη

bet365

Ο Λεμονής έβαλε αντιπάλους τον Μάριν με τον Φορτούνη ως δεκάρια στις δοκιμές που έκανε στον Ρέντη πριν τον Πανιώνιο. Ποιά η προσέγγιση της πιθανής 11άδας.
Βάση δοκιμών και σκέψεων του Λεμονή ένα πιθανό σχήμα είναι με Προτό κίπερ και τετράδα άμυνας με Μποτία, Σισέ (σ.σ. ή Νικολάου), Φιγκέιρας και Κούτρη. Άξονας με Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε.
Για δεκάρι και ο Φορτούνης και ο Μάριν έχουν τις πιθανότητές τους. Φαβορί φαντάζει ο πρώτος αλλά ενδεικτικό είναι πως το τεχνικό team στις δοκιμές στον Ρέντη είχε από την μία ομάδα ως δεκάρι τον Μάριν και στην άλλη τον Φορτούνη. Στο ένα... φτερό ο Πάρντο και στο άλλο πιθανότητες και ο Καρσελά και ο Σεμπά και ενώ φαβορί για φορ είναι ο Τζούρτζεβιτς. Ελπίδες για βασικό σχήμα έχουν πάντως και οι Μάριν και Ανδρούτσος. Επίσης σε βασικές δοκιμές ήταν ως φορ και ο Ανσαριφαρντ. Σημειώνεται ξανά πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι εξής 20 παίκτες: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Τατχσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα