Διάστρεμμα ο Φιγκέιρας, πρόβλημα και με Μποτία! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Διάστρεμμα ο Φιγκέιρας, πρόβλημα και με Μποτία! (pic)

bet365

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ, με τον Φιγκέιρας να έχει διάστρεμμα και να μένει εκτός και τον Μποτία να βγάζει ξανά ενοχλήσεις και να προφυλάσσεται.
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη. Με αυτήν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εν λόγω αγώνα. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρεί τον Φιγκέιρας και μένει off. Προφυλάσσεται ο Αλμπέρτο Μποτία, που έβγαλε ξανά ενοχλήσεις στο πόδι του και έτσι και ο Ισπανός είναι εκτός. Ως γνωστόν έξω είναι και οι τραυματίες Σεμπά, Εμενίκε και Μπεν αλλά και οι Μίλιτς, Ταχτσίδης και Μάρτινς.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής έκανε γνωστά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα