Για βασικός ο Εμενίκε και... μήνυμα σε τέσσερις!

Δημήτρης Τομαράς
Για βασικός ο Εμενίκε και... μήνυμα σε τέσσερις!

bet365

Ο Εμενίκε πάει για βασικός στην Λεωφόρο, ο Λεμονής κρατάει κατά 10 / 11 την ίδια ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και ενώ έστειλε τα... μηνύματά του σε Μάριν / Τζούρτζεβιτς (σ.σ. κυρίως) και σε Βούκοβιτς / Ζντιέλαρ.

Ως προς την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο ο Προτό θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά ο Κούτρης και κέντρο άμυνας με Σισέ και Ένγκελς. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Οτζίτζα Οφόε, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Πάρντο και Ανδρούτσος και φορ ο Εμενίκε.

Δηλαδή κατά 10 / 11 ίδιο σχήμα με ΠΑΟΚ. Ο Εμενίκε δείχνει αυτήν την στιγμή πολύ σοβαρός και δυνατός υποψήφιος για βασικός φορ. Ο Λεμονής δοκίμασε και τον Ανσαριφαρντ για μπροστά αλλά ο Νιγηριανός έχει το προβάδισμα. Κατά τα άλλα η αποστολή είχε ηχηρά... μηνύματα κυρίως για τέσσερις αποδέκτες. Τον Μάριν κυρίως για την εικόνα του με τον ΠΑΟΚ και ενώ ο Λεμονής δεν φάνηκε να είναι ευχαριστημένος ούτε από το ματς με Αχαρναϊκό, τον Τζούρτζεβιτς που έχει διαρκή πτωτική πορεία και τους Ζντιέλαρ και Βούκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα