«Ερυθρόλευκος» προβληματισμός και νέα... καμπανάκια

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκος» προβληματισμός και νέα... καμπανάκια

bet365

Το αρνητικό πρόσημο του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο και μετά από ένα α' μέρος ειδικά με 0 τελικές επέφερε αναμφίβολα προβληματισμό που αγγίζει και παίκτες και τεχνικό team.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν νευρικός και δίχως ουσία και τον απαιτούμενο αγωνιστικό... τσαμπουκά στο γήπεδο της Λεωφόρου. Είχε δε σε κακή μέρα τα μεγάλα του ατού, όπως τον Οτζίτζα Οφόε, τον Φορτούνη, τον Πάρντο αλλά ακόμα και τον Εμενίκε. Επίσης είχε 0 τελικές στο α' μέρος και μπήκε στο ματς προς το τέλος της αναμέτρησης.

Παρά τις αλλαγές του Λεμονή που βελτίωσαν προς το τέλος την εικόνα της ομάδας με την είσοδο των Ανσαριφάρντ (σ.σ. κυρίως) αλλά και του Καρσελά και με τον Ιρανό να έχει τουλάχιστον 2 μεγάλες φάσεις (σ.σ. μία εξ αυτών στο δοκάρι) ο προβληματισμός είναι εκεί και παραμένει, όπως και σαφώς και ο κόσμος του Ολυμπιακού περίμενε πιο πολλά από ένα τέτοιο ντέρμπι. Ένας προβληματισμός (σ.σ. προφανώς διοικητικός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν τα έντονα παράπονά τους από την εμφάνιση σε αυτό το ματς) που ακουμπά και παίκτες και τεχνικό επιτελείο και μένει να φανεί το πως θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός αυτή τη νέα αγωνιστική... κρίση. Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση και μετά την ήττα με τον Ατρόμητο αλλά και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τα... ζόρια για τον ίδιο καλά κρατούν. Επί της ουσίας δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και άλλες εξελίξεις με αλλαγές στο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα