Παράπονα από οπαδούς στον Ρέντη

Gazzetta team
Παράπονα από οπαδούς στον Ρέντη

bet365

Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με σκοπό να... γκαζώσουν τους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Την απορία τους για το πώς έχασαν από παίκτες που είναι απλήρωτοι εξέφρασε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Πώς γίνεται να χάνετε από αυτούς; Από τους απλήρωτους. Συνέλθετε γιατί θα χάσετε το πρωτάθλημα όπως πάτε. Θέλουμε αλλαγή εικόνας εδώ και τώρα», φέρεται να τους είπαν χαρακτηριστικά.

Ο σκοπός της παρουσίας τους εκεί ήταν για να τους αφυπνίσουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με σκοπό να μη χαθεί ο τίτλος.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει για δεύτερη φορά φέτος, μιας και μερίδα οπαδών πήγε στον Ρέντη και μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα