Το Σάββατο κρίνεται για Φορτούνη, οι νέες σκέψεις Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Το Σάββατο κρίνεται για Φορτούνη, οι νέες σκέψεις Λεμονή

bet365

Ο Φορτούνης κουβαλάει ακόμα ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το Σάββατο θα κριθεί εάν θα προφυλαχθεί με Πλατανιά. Οι νέες σκέψεις του Λεμονή.

Η Τετάρτη ήταν ημέρα αποθεραπείας για όσους έπαιξαν βασικοί ή αναπληρωματικοί στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Πλην όμως ο Φορτούνης έβγαλε ξανά ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε στο αριστερό του πόδι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι το Σάββατο φαίνεται πως θα κριθεί οριστικά το εάν θα μπει στα πλάνα του Λεμονή για τον αγώνα με τον Πλατανιά ή όχι.

Από εκεί και πέρα ο Προτό θα είναι ξανά κίπερ και φαίνεται πως οι Ομάρ, Σισέ, Ένγκελς και Κούτρης θα απαρτίζουν τους τέσσερις της άμυνας. Υποψήφιοι συνεχίζουν να είναι και οι Μποτία και Φιγκέιρας. Ο Οφόε από την στιγμή που δηλώθηκε με τον Απόλλωνα αναμένεται να είναι ξανά στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Ρομαό. Θέση για τον άξονα διεκδικεί και ο Ταχτσίδης αλλά και ο Μάρτινς ή ο Ζιλε. Εφόσον ο Φορτούνης δεν ξεκινήσει με τον Πλατανιά το κενό του θα μπορούσε να καλύψει ο Οτζίτζα Οφόε ή και ο Μάρτινς ή ακόμα και ο Ανδρούτσος. Στο ένα άκρο σίγουρα ο Πάρντο ενώ στα αριστερά ο Λεμονής είχε την σκέψη για Τζούρτζεβιτς εξτρέμ (σ.σ. έχει παίξει ξανά σε αυτήν την θέση ο Σέρβος). Για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει και ο Καρσελά ενώ για βασικός φορ προορίζεται ο Ανσαριφάρντ. Οι τελικές δοκιμές του Τάκη Λεμονή πάντως πάνε για Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα