Με Φορτούνη, χωρίς Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη, χωρίς Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με Φορτούνη, χωρίς Ένγκελς ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης δηλώνει παρών στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά, όμως, ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός πλάνων τον Ένγκελς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Κρητικούς για την 10η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή και στους διαθέσιμους παίκτες συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φορτούνης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο αριστερό του πόδι, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα ο Μάρτινς, έξω ο Ένγκελς...

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μια πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών θα έχει τον Προτό κάτω απ' τα γκολπόστ, με το δίδυμο των Μποτία – Σισέ στα στόπερ και τους Κούτρη και Ομάρ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα είναι στα χαφ, με τον Οτζίτζα σε ρόλο «8αριού», οι Καρσελά και Πάρντο θα καλύψουν τα άκρα, ενώ, ο μοναδικός προωθημένος Ανσαριφάρντ θα έχει τη βοήθεια του Κώστα Φορτούνη σε ρόλο «10αριού».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα