Παρατηρήσεις και μίνι... γκάζια Λεμονή στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Παρατηρήσεις και μίνι... γκάζια Λεμονή στον Ρέντη

bet365

Ο Τάκης Λεμονής βλέποντας πως οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη ένταση στην προπόνηση της Τρίτης δεν το άφησε έτσι κάνοντας παρατηρήσεις καθώς τους θέλει σε εγρήγορση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Λεμονής θέλει να κρατήσει στην... τσίτα τους παίκτες του στον Ρέντη για τα σημαντικά ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι όταν δεν είδε το επίπεδο έντασης στην προπόνηση που ήθελε, το... μενού είχε παρατηρήσεις και μίνι... γκάζια.

«Δεν θέλω να βλέπω χαλαρότητα σε κανένα σημείο! Θέλω ένταση στο φουλ στην προπόνηση και συνεχή προσπάθεια. Μας περιμένουν δύσκολα και πολύ σημαντικά ματς και πρέπει διαρκώς να είμαστε στο επίπεδο που απαιτείται.

Με συνεχή εγρήγορση και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για κάτι άλλο... συνέλθετε και επικεντρωθείτε πλήρως στην ομάδα και σε αυτά που κάνουμε εδώ», ήταν μερικά από τα λόγια του στην προπόνηση της Τρίτης. Όσο για την 11άδα ο Τάκης Λεμονής δεν έχει καταλήξει ακόμα (σ.σ. ούτε έχει κάνει ουσιώδεις δοκιμές) ωστόσο για στόπερ ετοιμάζει τον Σισέ με έναν εκ των Ένγκελς / Μποτία, για το κέντρο τον Ταχτσίδη και για την γραμμή κρούσης δεκάρι τον Φορτούνη, στα δύο άκρα τους Σεμπά και Μπεν και φορ τον Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα