Εκτός Πανιωνίου για ένα μήνα Μασούντ-Οικονόμου!

Θοδωρής Βασίλης
Εκτός Πανιωνίου για ένα μήνα Μασούντ-Οικονόμου!

bet365

Τονίζοντας πως «ο Πανιώνιος είναι υπεράνω προσώπων», η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης έκανε κι επίσημα γνωστό ότι Μασούντ και Οικονόμου είναι εκτός ομάδας με υποχρεωτική άδεια για ένα μήνα κι όλα δείχνουν ότι... άνοιξε η πόρτα της εξόδου!
Εκτός από τον Μασούντ στον οποίο δόθηκε άδεια 30 ημερών, για ανάλογο χρονικό διάστημα εκτός των υποχρεώσεων του Πανιωνίου τέθηκε και ο Οικονόμου. Ετσι ο Ιρανός χαφ και ο έμπειρος στόπερ τέθηκαν εκτός ομάδας για το υπόλοιπο του πρώτου γύρου, ενώ στον δεύτερο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για την αποβολή του στην Ξάνθη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.
Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα