Λεμονής στην προπόνηση: «Να ηρεμήσουμε και να δούμε τα λάθη μας»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στην προπόνηση: «Να ηρεμήσουμε και να δούμε τα λάθη μας»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής επεδίωξε να επαναφέρει τους παίκτες του στην... κανονικότητα του πρωταθλήματος και τους ενημέρωσε ότι θα υπάρχει ανάλυση των λαθών με Σπόρτινγκ σε βίντεο την Παρασκευή.
Δεν ήταν και τόσο εύκολη ημέρα η Πέμπτη για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και τους παίκτες στον Ρέντη. Και αυτό διότι είχε προηγηθεί η κακή βραδιά στην Λισσαβώνα με την Σπόρτινγκ. Ο Τάκης Λεμονής θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του και να δουλέψει ξανά στην ψυχολογία τους.
«Να ηρεμήσουμε και να δούμε όλοι μαζί τα λάθη μας στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ. Θα έχουμε τον χρόνο να τα αναλύσουμε και διεξοδικά. Όλοι μαζί όπως πρέπει. Έχουμε όμως άλλη δουλειά τώρα μπροστά μας, το πρωτάθλημα. Να προσπαθήσουμε να... καθαρίσουμε το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε εκεί, που έχει μεγάλη σημασία διότι πρέπει και να επιστρέψουμε στην κορυφή και να πάρουμε τον τίτλο. Έχουμε τώρα μπροστά μας την Κέρκυρα. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο πρωτάθλημα», μετέφερε ανάμεσα στα άλλα ο Τάκης Λεμονής που προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένος από τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στα γκολ της Σπόρτινγκ. Ο Λεμονής ενημέρωσε τους παίκτες ότι την Παρασκευή θα έχει και προβολή βίντεο με τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα και γενικότερη ανάλυση για την συνέχεια. Σαφή συμπεράσματα και δείγματα για την 11άδα με την Κέρκυρα δεν υπάρχουν ακόμα αλλά ο Έλληνας τεχνικός θα πάει σε αλλαγές. Εξάλλου από το ματς της Λισσαβώνας οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν κυρίως οι Προτό και Ένγκελς και μετά οι Φιγκέιρας και Πάρντο για την προσπάθειά τους. Υπήρχε βέβαια και ο Οφόε με το γκολ στο 3-1. Για τον Ολυμπιακό έτσι και αλλιώς πλέον όλα τα ματς της Super League είναι πολύ σημαντικά στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα