Χάιντουκ για δανεισμό Μίλιτς και ξανά Σαμπντόρια για Ανδρούτσο

Δημήτρης Τομαράς
Χάιντουκ για δανεισμό Μίλιτς και ξανά Σαμπντόρια για Ανδρούτσο

bet365

Ο Μίλιτς πιθανώς να φεύγει με δανεισμό τον Γενάρη και οι Κροάτες διαρρέουν την Χάιντουκ για ενδεχόμενο προορισμό. Την ίδια στιγμή οι Ιταλοί επιμένουν για Σαμπντόρια και Ανδρούτσο.
Ο Χρβόγε Μίλιτς δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γενάρη, όπως είναι γνωστό και γραμμένο καιρό τώρα. Από την Κροατία υπάρχει πληροφορία για εξάμηνο δανεισμό του και ενδιαφέρον της Χάιντουκ.
Βέβαια ο έμπειρος αρ. μπακ ήταν εκτός των άλλων και τραυματίας το τελευταίο διάστημα. Οι Ιταλοί από την άλλη επιμένουν για την Σαμπντόρια και τον Ανδρούτσο συμπληρώνοντας πως ο νεαρός Έλληνας άσος παραμένει στην ατζέντα των Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Νιουκάστλ, Κολωνίας, Βόλσφμπουργκ, Άϊντραχρ Φρανκφούρτης, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα