Δύσκολα τα πράγματα για Κρος και Γκρζέλτσακ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Δύσκολα τα πράγματα για Κρος και Γκρζέλτσακ (pic)

bet365

Ο Κρος με την ανάρτησή του κατά του Πλατανιά επισπεύδει τις διαδικασίες αποχώρησής του ενώ και ο Γκρζέλτσακ είναι στους παίκτες με μετέωρο μέλλον. Η αποστολή του Ρόκα.
Από τις αρχές Νοεμβρίου σας είχαμε επισημάνει ότι επικείνται αποχωρήσεις τον Γενάρη στον Πλατανιά. Περιπτώσεις παικτών όπως οι Κρος και Γκρζέλτσακ ήταν σε κίνδυνο. Και μπορεί από τον χανιώτικο σύλλογο να προέκυπτε πως θα λυθεί εκ των έσω το θέμα με την ανάρτηση του Κρος περί οφειλών, όμως φαίνεται πως αυτή του η κίνηση τον οδηγεί ακόμα πιο κοντά στην... έξοδο. Ο Δεκέμβριος πάντως θα είναι πιο κρίσιμος από ποτέ για αρκετούς παίκτες στους Χανιώτες.
Εκτός των άλλων και οι δύο τέθηκαν off από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ρόκα, έδωσε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, καθώς και στις στημένες φάσεις.
Από εκεί και πέρα, ο Ρόκα δεν μπορεί να υπολογίζει την Δευτέρα και στους τραυματίες Πλιάτσικα, Στόιτσεφ και τον μακροχρόνια εκτός Ομπερχάουζερ. Δείτε πιο κάτω τους 19 που πήρε αποστολή:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα