Ο Μάριν απέδειξε ξανά πως είναι για βασικός...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μάριν απέδειξε ξανά πως είναι για βασικός...

bet365

Ο Μάρκο Μάριν έδειξε ξεκάθαρα για ακόμα μία αναμέτρηση ότι πρέπει να λογίζεται βασικός στον Ολυμπιακό. Χάρις στον Γερμανό οι ερυθρόλευκοι έκαναν την ανατροπή στο ματς της Κέρκυρας.
Αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός έχοντας τα γνωστά θέματα με τον τραυματισμό του Οτζίτζα Οφόε και το σοκ από την ληστεία στο σπίτι του δεν έχει πιο ποιοτικό μεσοεπιθετικό από τον Μάριν. Ο Γερμανός άσος φανέρωσε και στο Κέρκυρα - Ολυμπιακός ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Μάριν γύρισε το ματς μόνος του ουσιαστικά έχοντας συμμετοχή σε ένα γκολ και σκοράροντας άλλο ένα με σούπερ τελείωμα.
Ο πανηγυρισμός του ερμηνεύθηκε στο ότι θεωρεί πως θα έπρεπε να παίζει περισσότερο αυτήν την περίοδο. Κάθε παίκτης άλλωστε το θέλει αυτό. Είναι γεγονός πως ο Μάρκο Μάριν απέδειξε στο 1-3 των Πειραιωτών στην Κέρκυρα πως στον Ολυμπιακό βάση της εικόνας του πρέπει να είναι βασικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα