Σενάριο για ΠΑΟΚ και Κρος

Σενάριο για ΠΑΟΚ και Κρος

Gazzetta team
Σενάριο για ΠΑΟΚ και Κρος

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια. Αυτή την φορά από την Γερμανία όπου γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά προς τον 22χρονο αριστερό μπακ της Καρλ Ζάις Ιένα, Γκιγιέμ Κρος.

Λίβερπουλ - Σπαρτάκ Μόσχας με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια για την θέση του αριστερού μπακ στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την Bild οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού Γάλλου αμυντικού της Ιένα, Γκιγιέμ Κρος. Μάλιστα, εκτός από τον ΠΑΟΚ ενδοιαφέρον έχουν δείξει η Άουγκσμπουργκ, η Στρασμπούργκ, η Βασιλεία και η Ρέγκενσμπουργκ.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Ιένα, Κρις Φέρστερ. «Eίμαστε έκπληκτοι από το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση ακόμη. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι ανανεώσαμε το συμβόλαιο με τον Γκιγιέμ έως το 2019, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς», ανέφερε ο Φέρστερ.

Την φετινή σεζόν ο Κρος μετράει 20 εμφανίσεις με την φανέλα της γερμανικής ομάδας έχοντας και δύο ασίστ, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Σοσό το 2012.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα